Dode man gevonden in flat waar tweetal van balkon sprong bij inval arrestatieteam

Geplaatst op 09-01-2018 om 08:06
BREDA - In de flat waar dinsdagmorgen twee mannen naar beneden sprongen bij een inval van het arrestatieteam is een dode man aangetroffen. De twee onttrokken zich eerder die nacht aan de politie waarop de politie de achtervolging in zette. Aangekomen bij de flat aan de Roeselarestraat vluchtten de twee een flat in.

De politie wist het precieze appartement waar de twee naar binnen waren gegaan met behulp van een politiehond te lokaliseren. Ook doorzochten de auto van de twee en troffen daar op de bijrijdersstoel meerdere handvuurwapens aan.

Omdat er mogelijk wapens in het spel waren werd daarvoor uit voorzorg een arrestatieteam ingezet. Op het moment dat het zwaarbewapende team binnenviel sloegen twee aanwezigen op de vlucht en sprongen van het balkon naar beneden. Het tweetal raakte daarbij zwaargewond.

Diverse ambulances en twee traumahelikopters werden opgeroepen om hulp te verlenen. De twee zijn geblinddoekt en onder politiebegeleiding met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens de doorzoeking van de woning troffen politiemensen het lichaam van een dode man aan. Of het om de bewoner van het appartement gaat is niet duidelijk. De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek. Beide zwaargewonde mannen zijn officieel aangehouden maar hun medische verzorging heeft volgens de politie de eerste prioriteit.


Redactionele Foto's
Foto van Dode man gevonden in flat waar tweetal van balkon sprong bij inval arrestatieteam #212253 Foto van Dode man gevonden in flat waar tweetal van balkon sprong bij inval arrestatieteam #212254 Foto van Dode man gevonden in flat waar tweetal van balkon sprong bij inval arrestatieteam #212255 Foto van Dode man gevonden in flat waar tweetal van balkon sprong bij inval arrestatieteam #212256 Foto van Dode man gevonden in flat waar tweetal van balkon sprong bij inval arrestatieteam #212257 Foto van Dode man gevonden in flat waar tweetal van balkon sprong bij inval arrestatieteam #212258 Foto van Dode man gevonden in flat waar tweetal van balkon sprong bij inval arrestatieteam #212259 Foto van Dode man gevonden in flat waar tweetal van balkon sprong bij inval arrestatieteam #212260 Foto van Dode man gevonden in flat waar tweetal van balkon sprong bij inval arrestatieteam #212278 Foto van Dode man gevonden in flat waar tweetal van balkon sprong bij inval arrestatieteam #212279 Foto van Dode man gevonden in flat waar tweetal van balkon sprong bij inval arrestatieteam #212280 Foto van Dode man gevonden in flat waar tweetal van balkon sprong bij inval arrestatieteam #212281

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19530, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook