Bestelauto die doorreed bij heftig ongeval Oss gevonden, verdachte meldt zich bij politie

Geplaatst op 09-01-2018 om 22:58
OSS - De bestelauto die betrokken was bij de aanrijding op de Berghemseweg in Oss tijdens de nieuwjaarsnacht is dinsdagochtend 9 januari aangetroffen in Stroe. Ook heeft de politie een verdachte in deze zaak aangehouden. Of dit de daadwerkelijke verdachte van het besturen van de auto is, is nog niet duidelijk.

Naar aanleiding van nieuwe informatie die bij de politie binnenkwam hebben agenten in de vroege ochtend op een camping in het Gelderse Stroe de bestelwagen teruggevonden die betrokken was bij de aanrijding in Oss. Het voertuig is in beslag genomen en wordt verder onderzocht door verkeersspecialisten.

Later die middag meldde zich een 39-jarige man uit Driebergen-Rijsenburg op het politiebureau in Oss die een verklaring wilde afleggen. Vanwege een aantal verdachte omstandigheden is deze man door de politie aangehouden. Rechercheurs onderzoeken of hij een rol heeft gehad bij de aanrijding en zo ja welke. Of hij de bestuurder van het voertuig is geweest is nog niet helder. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.


Redactionele Foto's
Foto van Bestelauto die doorreed bij heftig ongeval Oss gevonden, verdachte meldt zich bij politie #212307 Foto van Bestelauto die doorreed bij heftig ongeval Oss gevonden, verdachte meldt zich bij politie #212308 Foto van Bestelauto die doorreed bij heftig ongeval Oss gevonden, verdachte meldt zich bij politie #212309

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19539, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook