Mogelijke link tussen vondst dode man, verdachten die van balkon springen en beschoten woningen

Geplaatst op 09-01-2018 om 23:07
BREDA - In het onderzoek naar de schietincidenten van zaterdag 6 januari jl. en het incident met vuurwapens van dinsdag 9 januari in de Roeselarestraat in Breda heeft de politie twee woningen doorzocht.

Op zaterdag 6 januari startte de politie een onderzoek naar aanleiding van twee schietincidenten kort achter elkaar. In de Ahornstraat en het Hagehof werden twee woningen beschoten door nog onbekende personen.

Op dinsdag 9 januari 2018 om 6.00 uur vond er een incident in Breda plaats aan de Roeselarestraat waarbij sprake was van vuurwapens. Twee mannen sprongen daar van een balkon toen een arrestatieteam binnenviel en raakten zwaargewond. In de flatwoning werd later een dode man aangetroffen.

Het is goed mogelijk dat deze twee incidenten met elkaar te maken hebben. Het rechercheteam heeft in het kader van deze onderzoeken dinsdag 9 januari 2018 in de avond de eerder genoemde woning aan de Ahornstraat en een woning aan de Dieststraat doorzocht. De onderzoeken gaan onverminderd door, het Openbaar Ministerie en de politie hopen binnenkort meer informatie te geven.


Redactionele Foto's
Foto van Mogelijke link tussen vondst dode man, verdachten die van balkon springen en beschoten woningen #212310 Foto van Mogelijke link tussen vondst dode man, verdachten die van balkon springen en beschoten woningen #212311 Foto van Mogelijke link tussen vondst dode man, verdachten die van balkon springen en beschoten woningen #212312 Foto van Mogelijke link tussen vondst dode man, verdachten die van balkon springen en beschoten woningen #212313

Foto's: Marcel van Dorst & Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19540, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook