Verdachte mannen aangehouden na scooterbrand aan Seringenhof in Tilburg

Geplaatst op 10-01-2018 om 08:55
TILBURG - Een bewoner van het Seringenhof in Tilburg schrok dinsdagnacht rond halfvier wakker van een hard geluid. Toen hij naar buiten keek zag hij twee jongens die een scooter vernielen. De getuige belde gelijk de politie die daarna snel ter plaatse was.

Bij aankomst van de agenten staat de scooter in brand. Twee mannen die zich verdacht ophielden in de omgeving werden aangehouden voor mogelijk betrokkenheid bij de zaak. De scooter brandde volledig uit en een schutting liep flinke schade op door de brand.

De brandweer bluste de brand. De politie onderzoekt de zaak en kijkt onder meer of de scooter niet gestolen is. Beide verdachte mannen zijn overgebracht naar het bureau voor verhoor en verder onderzoek.


Redactionele Foto's
Foto van Verdachte mannen aangehouden na scooterbrand aan Seringenhof in Tilburg #212347 Foto van Verdachte mannen aangehouden na scooterbrand aan Seringenhof in Tilburg #212348 Foto van Verdachte mannen aangehouden na scooterbrand aan Seringenhof in Tilburg #212349 Foto van Verdachte mannen aangehouden na scooterbrand aan Seringenhof in Tilburg #212350

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19543, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook