Losgeraakte aanhanger met steigermateriaal zorgt voor bizar ongeval in Aarle-Rixtel

Geplaatst op 10-01-2018 om 17:12
AARLE-RIXTEL - Een losgeraakte aanhanger heeft woensdagmiddag in Aarle-Rixtel voor een bizar ongeval gezorgd. Het met steigermateriaal geladen gevaarte schoot rond 16.15 uur op de Bakelseweg los van een bestelbusje en ging een eigen leven leiden.

Een tegemoetkomende automobiliste kon de aanhanger niet meer ontwijken en botste er frontaal tegenaan. Een van de steigerpijpen schoot daarbij door de voorruit van haar auto heen. De vrouw is nagekeken door ambulance personeel nagekeken maar bleek wonder boven wonder niets ernstigs te mankeren. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Gelukkig zat er niemand naast haar in de auto anders was het bizarre ongeval ongetwijfeld dramatisch afgelopen. Waardoor de aanhanger los kon schieten is niet bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Losgeraakte aanhanger met steigermateriaal zorgt voor bizar ongeval in Aarle-Rixtel #212381 Foto van Losgeraakte aanhanger met steigermateriaal zorgt voor bizar ongeval in Aarle-Rixtel #212383 Foto van Losgeraakte aanhanger met steigermateriaal zorgt voor bizar ongeval in Aarle-Rixtel #212384 Foto van Losgeraakte aanhanger met steigermateriaal zorgt voor bizar ongeval in Aarle-Rixtel #212385

Foto's: Pim VerkoelenFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19551, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook