Weer rijdt een auto door na een ongeval, dit keer in Breda

Geplaatst op 10-01-2018 om 21:35
BREDA - In Breda is woensdagavond opnieuw een automobilist doorgereden na een ongeval. Rond 20.45 uur kwamen op de kruising van de Lunetstraat en de Meidoornstraat twee auto's met elkaar in botsing. De bestuurster van een van de auto's raakte daarbij lichtgewond.

De andere automobilist is na het ongeval doorgereden zonder zich om het lot van het slachtoffer te bekommeren. Volgens een ooggetuige zou deze auto ook door rood zijn gereden. De vrouw kon ter plekke worden behandeld door ambulancepersoneel en hoefde niet te worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is begonnen met een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en de identiteit van de doorrijder. Het zou mogelijk gaan om een oudere blauwe Peugeot maar om welk type het gaat is niet bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Weer rijdt een auto door na een ongeval, dit keer in Breda #212393 Foto van Weer rijdt een auto door na een ongeval, dit keer in Breda #212394 Foto van Weer rijdt een auto door na een ongeval, dit keer in Breda #212395 Foto van Weer rijdt een auto door na een ongeval, dit keer in Breda #212396 Foto van Weer rijdt een auto door na een ongeval, dit keer in Breda #212397 Foto van Weer rijdt een auto door na een ongeval, dit keer in Breda #212398 Foto van Weer rijdt een auto door na een ongeval, dit keer in Breda #212399 Foto van Weer rijdt een auto door na een ongeval, dit keer in Breda #212400

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19553, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook