Traumahelikopter opgeroepen voor gevallen kind bij basisschool in Tilburg

Geplaatst op 12-01-2018 om 16:19
TILBURG - Bij een val op het schoolplein van de Jan Ligthartschool Rendierhof in Tilburg is vrijdagmiddag een jongetje gewond geraakt. Het ongeveer 8 jaar oude ventje kwam rond 14.30 uur uiterst ongelukkig ten val bij het uitgaan van de basisschool aan de Professor Verbernelaan. Een traumahelikopter landde in de omgeving.

Hoe het kind precies ten val is gekomen is niet duidelijk. Het jongetje is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de directeur van de school zou hij bij bewustzijn en aanspreekbaar zijn geweest.


Redactionele Foto's
Foto van Traumahelikopter opgeroepen voor gevallen kind bij basisschool in Tilburg #212442 Foto van Traumahelikopter opgeroepen voor gevallen kind bij basisschool in Tilburg #212443 Foto van Traumahelikopter opgeroepen voor gevallen kind bij basisschool in Tilburg #212444 Foto van Traumahelikopter opgeroepen voor gevallen kind bij basisschool in Tilburg #212445

Foto's: Toby de Kort



Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19561, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!



Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook