Politie onderzoekt brand in tapijtwinkel Babacin in Oss

Geplaatst op 13-01-2018 om 01:37
OSS - Bij Babacin Tapijt in Oss heeft vrijdagavond laat brand gewoed. Die werd ontdekt doordat het brand- en inbraakalarm waren geactiveerd en rond 23.25 uur bij de brandweer gemeld. Toen de eerste brandweerlieden even later bij de winkel aan de Gasstraat-Oost arriveerden bleek er brand te woeden in het keuken- en kantoorgedeelte van het pand. Een raam van die ruimte was toen al kapot.

De brandweer heeft zich snel toegang tot het pand verschaft en is begonnen met blussen. De brand was snel onder controle maar de hele winkel had zich toen al met rook gevuld. Omdat het om een tapijtwinkel gaat ligt het voor de hand dat vooral de rookschade groot zal zijn. Stichting Salvage is door de brandweer in kennis gestel om de eerste noodzakelijke maatregelen te nemen zoals het dichttimmeren van het pand.

De brand is inpandig gebleven en is ook niet overgeslagen naar naastgelegen gebleven. De brandweer heeft een van die bedrijven nog wel gecontroleerd om na te gaan of daar rook hing en is begonnen met het ventileren van de tapijtwinkel. Omdat een raam al kapot was toen de brandweer arriveerde gaat de politie onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.


Redactionele Foto's
Foto van Politie onderzoekt brand in tapijtwinkel Babacin in Oss #212456 Foto van Politie onderzoekt brand in tapijtwinkel Babacin in Oss #212457 Foto van Politie onderzoekt brand in tapijtwinkel Babacin in Oss #212458 Foto van Politie onderzoekt brand in tapijtwinkel Babacin in Oss #212459 Foto van Politie onderzoekt brand in tapijtwinkel Babacin in Oss #212460 Foto van Politie onderzoekt brand in tapijtwinkel Babacin in Oss #212461 Foto van Politie onderzoekt brand in tapijtwinkel Babacin in Oss #212462 Foto van Politie onderzoekt brand in tapijtwinkel Babacin in Oss #212463 Foto van Politie onderzoekt brand in tapijtwinkel Babacin in Oss #212464 Foto van Politie onderzoekt brand in tapijtwinkel Babacin in Oss #212465 Foto van Politie onderzoekt brand in tapijtwinkel Babacin in Oss #212466 Foto van Politie onderzoekt brand in tapijtwinkel Babacin in Oss #212467

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19565, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook