Automobiliste zwaargewond bij ernstig ongeval op Beerseweg in Mill

Geplaatst op 13-01-2018 om 02:09
MILL - Bij een ernstig ongeval in Mill is vrijdagnacht een automobiliste zwaargewond geraakt. De vrouw verloor rond 1.00 uur op de Beerseweg de macht over het stuur van haar auto en botste tegen een boom. Haar auto raakte daarbij zwaar beschadigd en het slachtoffer kwam daarbij bekneld te zitten.

De brandweer heeft haar zo snel als mogelijk bevrijd en de vrouw is daarna met de grootst mogelijk spoed overgebracht naar het gespecialiseerd Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Ook een traumateam kwam ter plaatse en de arts reed in de ziekenauto mee naar het ziekenhuis om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. De politie is begonnen met een onderzoek. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Redactionele Foto's
Foto van Automobiliste zwaargewond bij ernstig ongeval op Beerseweg in Mill #212468 Foto van Automobiliste zwaargewond bij ernstig ongeval op Beerseweg in Mill #212476 Foto van Automobiliste zwaargewond bij ernstig ongeval op Beerseweg in Mill #212477 Foto van Automobiliste zwaargewond bij ernstig ongeval op Beerseweg in Mill #212478 Foto van Automobiliste zwaargewond bij ernstig ongeval op Beerseweg in Mill #212479 Foto van Automobiliste zwaargewond bij ernstig ongeval op Beerseweg in Mill #212480 Foto van Automobiliste zwaargewond bij ernstig ongeval op Beerseweg in Mill #212481 Foto van Automobiliste zwaargewond bij ernstig ongeval op Beerseweg in Mill #212482

Foto's: Marco van den BroekFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19566, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook