Auto uitgebrand Vinckenbrinckstraat in Eindhoven

Geplaatst op 13-01-2018 om 11:46
EINDHOVEN - Op de Vinckenbrinckstraat in het Eindhovense stadsdeel Woensel heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een autobrand gewoed. De melding van de brand kwam rond tien over half twee binnen bij de meldkamer van de brandweer.

Ondanks dat de brandweer snel ter plaatsen was kon men niet voorkomen dat de Volkswagen Golf volledig uitbrandde. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Wel is er door de politie een Burgernet bericht verspreid om mogelijke getuige op te roepen zich te melden.

Het is niet de eerste keer dat er in e straat een autobrand woedt. Op maandagavond 5 september van het afgelopen jaar stond er ook al een auto in lichterlaaie. Een tweede auto raakte toen ook beschadigd.


Redactionele Foto's
Foto van Auto uitgebrand Vinckenbrinckstraat in Eindhoven #212472 Foto van Auto uitgebrand Vinckenbrinckstraat in Eindhoven #212473 Foto van Auto uitgebrand Vinckenbrinckstraat in Eindhoven #212474 Foto van Auto uitgebrand Vinckenbrinckstraat in Eindhoven #212475

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19567, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook