Automobilist slaat op de vlucht na veroorzaken ravage op Kwaadeindstraat in Tilburg

Geplaatst op 13-01-2018 om 12:13
TILBURG - Een automobilist heeft vrijdagnacht een flinke ravage veroorzaakt aan de Kwaadeindstraat in Tilburg. De automobilist verloor rond 1.30 uur in een bocht de macht over het stuur en ramde diverse fietsrekken en een lantaarnpaal. Wonder boven wonder raakten omstanders niet gewond.

Door de enorme klap viel de lantaarnpaal om en tegen een woning aan. Het is niet duidelijk of de bestuurder gewond is geraakt omdat die na de aanrijding is gevlucht. Diverse politie-eenheden hebben nog naar de man gezocht maar hem niet meer gevonden.

Netbeheerder Enexis kwam ter plaatse en sloot een deel van de stroom af in de straat. De gemeente Tilburg zorgde voor het opruimen van de ravage. De politie onderzoekt de zaak.
Redactionele Foto's
Foto van Automobilist slaat op de vlucht na veroorzaken ravage op Kwaadeindstraat in Tilburg #212487 Foto van Automobilist slaat op de vlucht na veroorzaken ravage op Kwaadeindstraat in Tilburg #212488 Foto van Automobilist slaat op de vlucht na veroorzaken ravage op Kwaadeindstraat in Tilburg #212489 Foto van Automobilist slaat op de vlucht na veroorzaken ravage op Kwaadeindstraat in Tilburg #212490

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19569, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook