Over enkele honderden meters drugsafval gevonden in buitengebied Nuenen

Geplaatst op 01-02-2018 om 09:08
NUENEN - In het buitengebied van Nuenen is donderdagmorgen opnieuw een grote hoeveelheid drugsafval aangetroffen. De diverse vaten met chemicaliën werden verspreid over enkele honderden meters gevonden aan de Schoutse Vennen in de buurt van spoorwegovergang.

Omdat het afval over een grotere afstand verspreid ligt is het heel goed mogelijk dat het al rijdend is gedumpt. De politie heeft de ruime omgeving afgezet en een gespecialiseerd bedrijf is inmiddels ter plaatse om het drugsafval veilig af te voeren. Het is niet bekend wie er verantwoordelijk is voor de dumping. De politie onderzoekt de zaak.

Het is de zoveelste dumping in de regio in korte tijd. Gisteravond werd ook al een flinke hoeveelheid drugsafval gevonden in de bossen bij Aarle-Rixtel. Eerder op de dag werden ook in Budel al enkele vaten gevonden. Afgelopen vrijdag nog was het raak in Leende en Budel.


Redactionele Foto's
Foto van Over enkele honderden meters drugsafval gevonden in buitengebied Nuenen #213155 Foto van Over enkele honderden meters drugsafval gevonden in buitengebied Nuenen #213156 Foto van Over enkele honderden meters drugsafval gevonden in buitengebied Nuenen #213157 Foto van Over enkele honderden meters drugsafval gevonden in buitengebied Nuenen #213158 Foto van Over enkele honderden meters drugsafval gevonden in buitengebied Nuenen #213159

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19691, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook