Twee ongevallen binnen een uur op Jasonstraat in Eindhoven

Geplaatst op 01-02-2018 om 15:16
EINDHOVEN - Op de Jasonstraat in Eindhoven zijn donderdagmiddag in een uur tijd twee fietsers aangereden. Ook gistermorgen was het al raak. Het kruispunt in bij een reconstructie nogal onlogisch en zeker niet alledaags ingedeeld. Een dubbel fietspad met twee rijrichtingen gaat bij een kruispunt voor een school over van de ene zijde van de weg naar de andere.

Buurtbewoners spreken van een gevaarlijke situatie en willen dat de gemeente snel actie onderneemt. "Er moeten hier eerst doden vallen voordat er iets gebeurt", zo zegt een man die aan het kruispunt woont. In november al stelde het Ouderen Appèl vragen aan het college. Toen wilden burgemeester en wethouders echter niet doen aan de situatie omdat geld ervoor zou ontbreken en de noodzaak voor een aanpassing ook niet werd gezien.

Bij de ongevallen raakten tenminste twee fietsers gewond. Tenminste een vrouw zou ernstig letsel hebben opgelopen. De slachtoffers zijn voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. In alle gevallen zou door automobiliste geen voorrang zijn verleend aan kruisende fietsers.
Redactionele Foto's
Foto van Twee ongevallen binnen een uur op Jasonstraat in Eindhoven #213168 Foto van Twee ongevallen binnen een uur op Jasonstraat in Eindhoven #213169 Foto van Twee ongevallen binnen een uur op Jasonstraat in Eindhoven #213170 Foto van Twee ongevallen binnen een uur op Jasonstraat in Eindhoven #213171 Foto van Twee ongevallen binnen een uur op Jasonstraat in Eindhoven #213174 Foto van Twee ongevallen binnen een uur op Jasonstraat in Eindhoven #213175 Foto van Twee ongevallen binnen een uur op Jasonstraat in Eindhoven #213176 Foto van Twee ongevallen binnen een uur op Jasonstraat in Eindhoven #213177

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19693, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook