Bizar ongeval op Visserskade in Hank, Engelsman rijdt sloot in

Geplaatst op 03-02-2018 om 20:30
HANK - Een bizar ongeval zaterdagavond op de Visserskade in Hank. Daar reed een Engelsman met een huurauto de sloot in op het terrein van de bewoners die daar wonen. De Visserskade is een doodlopende weg die weinig bekendheid heeft behalve van de bewoners in Hank en de mensen die daar wonen. Toch wist een Engelsman de straat te vinden, reed hem tot het einde met zijn huurauto uit en belandde daar in een sloot.

Niet onder invloed
Volgens de man, die niet onder invloed was van drank of drugs, kwam hij of ging hij naar Schiphol. Hij had net een huurauto gehuurd maar onbekend is hoe hij nou daadwerkelijk in Hank terecht kwam. Volgens de verbouwereerde bewoners zwaaide de bestuurder nog vrolijk alvorens hij, netjes tussen de droogmolen en het schuurtje, de sloot in reed.

Smal straatje
Ambulance en brandweer werden gealarmeerd en kwamen ter plaatse. Omdat de Visserskade een zeer smal straatje is en verkeer breder als 2,20 meter de straat niet in kon, werd het ambulancepersoneel met een Volkswagen Transporter van de brandweer naar de plaats van het ongeval gebracht.

Taxi naar Schiphol
Uiteindelijk liep het allemaal met een sisser af en raakte de Engelsman niet gewond. Voor hem werd door de politie een taxi gebeld die de man naar Schiphol zal brengen. De auto zal door het verhuurbedrijf in de loop van zondag getakeld worden.


Redactionele Foto's
Foto van Bizar ongeval op Visserskade in Hank, Engelsman rijdt sloot in #213269 Foto van Bizar ongeval op Visserskade in Hank, Engelsman rijdt sloot in #213270 Foto van Bizar ongeval op Visserskade in Hank, Engelsman rijdt sloot in #213272 Foto van Bizar ongeval op Visserskade in Hank, Engelsman rijdt sloot in #213273 Foto van Bizar ongeval op Visserskade in Hank, Engelsman rijdt sloot in #213274 Foto van Bizar ongeval op Visserskade in Hank, Engelsman rijdt sloot in #213275 Foto van Bizar ongeval op Visserskade in Hank, Engelsman rijdt sloot in #213276 Foto van Bizar ongeval op Visserskade in Hank, Engelsman rijdt sloot in #213277

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19709, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook