Auto belandt op zijn kant in paardenbak langs Sterkselseweg tussen Heeze en Sterksel

Geplaatst op 05-02-2018 om 08:41
STERKSEL - Een automobilist is zondagavond rond 21.55 uur met zijn auto van de weg geraakt op de Sterkselseweg tussen Heeze en Sterksel. De man kwam in een greppel terecht en werd daardoor gelanceerd. Hij vloog daarbij over een hekwerk heen en kwam op met de auto op zijn kant in een paardenbak terecht. De auto moet daarbij flink de lucht in zijn gevolgen want het hek van de paardenbak bleef wonderbaarlijk genoeg onbeschadigd.

De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen. Toen de hulpverleners kort daarop arriveerden was de bestuurder echter niet meer ter plekke. De bewoner van het huis waar de paardenbak bij hoort had hem weg zien lopen. De man werd gevonden bij het huis van zijn ouders.

Hij werd daar door een ambulance opgehaald en overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard en ernst van zijn verwondingen is niets bekend. Ook is nog niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De auto is door een berger uit de paardenbak gehaald en afgevoerd.


Redactionele Foto's
Foto van Auto belandt op zijn kant in paardenbak langs Sterkselseweg tussen Heeze en Sterksel #213319 Foto van Auto belandt op zijn kant in paardenbak langs Sterkselseweg tussen Heeze en Sterksel #213320 Foto van Auto belandt op zijn kant in paardenbak langs Sterkselseweg tussen Heeze en Sterksel #213321

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19717, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook