NAC supporter gewond bij ongeval op de Valveeken in Breda

Geplaatst op 08-02-2018 om 00:30
BREDA - Bij een ongeval op de Valveeken in Breda is woensdagavond een bijrijder van een auto gewond geraakt. Het slachtoffer zat achterin een auto die door nog onbekende reden de bocht miste en rechtdoor tegen een aantal containers tot stilstand kwam. De drie inzittenden waren NAC supporters en kwamen net van de wedstrijd NAC - Heracles af. De bestuurder en de bijrijder die naast de bestuurder zat kwamen met de schrik vrij.

Aangehouden
De bestuurder van de auto is door de politie aangehouden. Vermoed wordt dat de chauffeur te veel gedronken heeft, een blaastest op het bureau moet dat bevestigen.

Hoofdwond
Het slachtoffer had een forse wond aan zijn hoofd. Hij is ter plaatse nagekeken door het gealarmeerde ambulancepersoneel en zal waarschijnlijk naar het ziekenhuis worden overgebracht.

NAC won de wedstrijd overigens met maar liefst 6-1 van Heracles.


Redactionele Foto's
Foto van NAC supporter gewond bij ongeval op de Valveeken in Breda #213423 Foto van NAC supporter gewond bij ongeval op de Valveeken in Breda #213424 Foto van NAC supporter gewond bij ongeval op de Valveeken in Breda #213425 Foto van NAC supporter gewond bij ongeval op de Valveeken in Breda #213426 Foto van NAC supporter gewond bij ongeval op de Valveeken in Breda #213427 Foto van NAC supporter gewond bij ongeval op de Valveeken in Breda #213428 Foto van NAC supporter gewond bij ongeval op de Valveeken in Breda #213429 Foto van NAC supporter gewond bij ongeval op de Valveeken in Breda #213430

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19737, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook