Mogelijk beschonken automobiliste rijdt voortuin in aan Duiker in Oss

Geplaatst op 08-02-2018 om 23:49
OSS - Een vrouw is donderdagavond midden in een woonwijk in Oss met haar auto van de weg geraakt en door een heg heen een tuin in gereden. Ze kwam tegen een op de oprit geparkeerde auto tot stilstand. Het ongeval gebeurde rond 22.30 uur op de kruising van de Duiker en de Dijkstoel.

Tenminste één man zou eerder op de Zinker weg hebben moeten springen voor de vrouw toen ze op hem afreed: "Ik moest opzij springen want ze had ook mij bijna te pakken", zo verklaarde de man tegenover buurtbewoners.

De politie wist haar uit de auto te halen door een ruit in te slaan. De vrouw was hevig geëmotioneerd en werd even later opgevangen door ambulancemedewerkers. Ze bleek niets ernstigs te mankeren en hoefde dan ook niet mee naar het ziekenhuis.

Wel moest ze met de politie mee naar het bureau voor het afleggen van een blaastest en het opnemen van een verklaring omdat ze vermoedelijk onder invloed was van alcohol. De auto is door een berger uit de tuin gehaald en afgevoerd. De schade aan beide voertuigen zal later door de verzekeringsmaatschappijen worden geregeld.


Redactionele Foto's
Foto van Mogelijk beschonken automobiliste rijdt voortuin in aan Duiker in Oss #213459 Foto van Mogelijk beschonken automobiliste rijdt voortuin in aan Duiker in Oss #213460 Foto van Mogelijk beschonken automobiliste rijdt voortuin in aan Duiker in Oss #213461 Foto van Mogelijk beschonken automobiliste rijdt voortuin in aan Duiker in Oss #213462 Foto van Mogelijk beschonken automobiliste rijdt voortuin in aan Duiker in Oss #213464 Foto van Mogelijk beschonken automobiliste rijdt voortuin in aan Duiker in Oss #213465

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19741, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook