Busje vol drugsvaten strandt tijdens achtervolging in Eindhoven

Geplaatst op 09-02-2018 om 00:25
EINDHOVEN - Een korte achtervolging donderdagavond door Eindhoven heeft geleid tot het aantreffen van een bestelbusje ate tot de nok toe was afgeladen met vaten bestemd voor het produceren van drugs of het vervoeren van drugsafval.

Een motoragent zette de achtervolging in op het busje nadat deze er vandoor ging toen de agent het wilde controleren. De achtervolging eindigde al snel op de Casper Netscherstraat, het busje kon niet verder rijden in de doodlopende straat. De bestuurder ging er hierop te voet vandoor. De politie heeft nog met onder andere een hond gezocht naar de bestuurder, deze is niet meer aangetroffen.

Toen de agenten ging controleren wat er in de bus lag bleek deze vol te liggen met blauwe vaten. Hierop werd een Adviseur Gevaarlijke Stoffen van de brandweer opgeroepen om te controleren wat er in de vaten zat. De AGS van de brandweer heeft samen gewerkt met de AGS van de LFO, dit staat voor Landelijke Faciliteit Ondersteuning en Ontmanteling.

Dit is een speciaal team van de politie gespecialiseerd in drugs. Waarschijnlijk was een groot gedeelte van de vaten leeg. De bestelbus is afgesleept door een bergingsbedrijf en onder politiebegeleiding afgevoerd naar een speciale locatie waar morgen verder onderzoek zal plaats vinden.


Redactionele Foto's
Foto van Busje vol drugsvaten strandt tijdens achtervolging in Eindhoven #213466 Foto van Busje vol drugsvaten strandt tijdens achtervolging in Eindhoven #213467 Foto van Busje vol drugsvaten strandt tijdens achtervolging in Eindhoven #213468 Foto van Busje vol drugsvaten strandt tijdens achtervolging in Eindhoven #213469

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19742, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook