Haperende ladderwagen bezorgt brandweer vertraging bij schoorsteenbrand in Boxtel

Geplaatst op 09-02-2018 om 20:18
BOXTEL - Vrijdagmiddag werd rond 17.15 uur de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand bij een woning aan de Parallelweg Zuid in Boxtel. Op dat moment kwamen er vlammen uit de schoorsteen maar deze waren bij aankomst van de brandweer niet meer zichtbaar.

Doordat de ladderwagen van de brandweer uit Den Bosch dienst weigerde werd een hoogwerker uit Veghel gealarmeerd. De situatie was op dat moment gelukkig onder controle aangezien dit voor de nodige vertraging zorgde. Nadat deze ter plaatse was kon het schoorsteenkanaal schoon geveegd worden en daarmee de brand gedoofd worden.

De weg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Naast de brandweer kwam ook de politie ter plaatse. Rond 19.00 uur was de klus geklaard en keerde de brandweer huiswaarts.


Redactionele Foto's
Foto van Haperende ladderwagen bezorgt brandweer vertraging bij schoorsteenbrand in Boxtel #213494 Foto van Haperende ladderwagen bezorgt brandweer vertraging bij schoorsteenbrand in Boxtel #213495 Foto van Haperende ladderwagen bezorgt brandweer vertraging bij schoorsteenbrand in Boxtel #213496 Foto van Haperende ladderwagen bezorgt brandweer vertraging bij schoorsteenbrand in Boxtel #213497

Foto's: Sander van GilsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19749, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook