Automobilist komt goed weg bij zwaar ongeval op Belversestraat in Haaren

Geplaatst op 10-02-2018 om 07:17
HAAREN - Op de Belversestraat tussen Esch en Haaren is vrijdagavond rond 22.15 uur een auto tegen een boom gebotst. Ondanks dat het voertuig totaal werd verwoest kon de bestuurder heelhuids het voertuig verlaten. Wel is hij voor controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder kwam uit de richting van Haaren en reed richting Esch toen het ter hoogte van de Heesakker mis ging. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer. De brandweer assisteerde de bergingsdienst met het bergen van het wrak en viste ook onderdelen van de auto uit de deels bevroren sloot.

De hulpverleners spraken van geluk dat er aan de bijrijderskant van het voertuig niemand zat want die had het wellicht niet meer na kunnen vertellen. Rond 23.15 uur was de weg weer vrij voor het verkeer.


Redactionele Foto's
Foto van Automobilist komt goed weg bij zwaar ongeval op Belversestraat in Haaren #213505 Foto van Automobilist komt goed weg bij zwaar ongeval op Belversestraat in Haaren #213506 Foto van Automobilist komt goed weg bij zwaar ongeval op Belversestraat in Haaren #213507 Foto van Automobilist komt goed weg bij zwaar ongeval op Belversestraat in Haaren #213508 Foto van Automobilist komt goed weg bij zwaar ongeval op Belversestraat in Haaren #213509 Foto van Automobilist komt goed weg bij zwaar ongeval op Belversestraat in Haaren #213510 Foto van Automobilist komt goed weg bij zwaar ongeval op Belversestraat in Haaren #213511

Foto's: Sander van GilsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19751, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook