Zwaargewonde man in centrum Boxtel mogelijk neergestoken

Geplaatst op 10-02-2018 om 22:11
BOXTEL - In het centrum van Boxtel is zaterdagavond een zwaargewonde man gevonden. Het slachtoffer werd rond 21.25 uur aangetroffen op de hoek van de Stationsstraat en de Kasteellaan. Volgens de politie is hij mogelijk het slachtoffer geworden van een steekincident.

Een traumahelikopter landde in de buurt om hulp te verlenen. De man is door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar het gespecialiseerde St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Hij zou er slecht aan toe zijn. De arts van de traumahelikopter is in de ziekenauto meegereden om het ambulancepersoneel tijdens de rit te ondersteunen.

Wat er precies is voorgevallen is ook nog niet duidelijk. De politie heeft nog geen verdachte aan kunnen houden en is ter plekke begonnen met een uitgebreid onderzoek.


Redactionele Foto's
Foto van Zwaargewonde man in centrum Boxtel mogelijk neergestoken #213559 Foto van Zwaargewonde man in centrum Boxtel mogelijk neergestoken #213560 Foto van Zwaargewonde man in centrum Boxtel mogelijk neergestoken #213561 Foto van Zwaargewonde man in centrum Boxtel mogelijk neergestoken #213562 Foto van Zwaargewonde man in centrum Boxtel mogelijk neergestoken #213571 Foto van Zwaargewonde man in centrum Boxtel mogelijk neergestoken #213572 Foto van Zwaargewonde man in centrum Boxtel mogelijk neergestoken #213573 Foto van Zwaargewonde man in centrum Boxtel mogelijk neergestoken #213574

Foto's: Sander van GilsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19757, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook