Nederlandse en Belgische hulpdiensten ingezet bij ernstig ongeval in Valkenswaard

Geplaatst op 11-02-2018 om 20:05
VALKENSWAARD - Bij een ongeval op de Abdijweg in Valkenswaard is zondagmiddag een man ernstig gewond geraakt. Hij reed met zijn auto in de richting van de Achelse Kluis toen hij op de kruising met de Kluizerdijk op onverklaarbare wijze van de weg raakte en tegen een boom tot stilstand kwam.

Het ongeval gebeurde vlakbij de Belgisch-Nederlandse grens. Hulpdiensten uit beide landen rukten uit. De brandweer heeft de man bevrijd en over gedragen aan ambulancepersoneel. Een MUG-team van het Mariaziekenhuis in het Belgische Overpelt was ter plaatse om te assisteren. Dat is een soort traumateam dat bestaat uit een spoedverpleegkundige en een in dringende geneeskundige hulp gespecialiseerde arts.

De man is met een ambulance uit België naar een ziekenhuis in Veldhoven gebracht. Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Nederlandse en Belgische hulpdiensten ingezet bij ernstig ongeval in Valkenswaard #213588 Foto van Nederlandse en Belgische hulpdiensten ingezet bij ernstig ongeval in Valkenswaard #213589 Foto van Nederlandse en Belgische hulpdiensten ingezet bij ernstig ongeval in Valkenswaard #213590 Foto van Nederlandse en Belgische hulpdiensten ingezet bij ernstig ongeval in Valkenswaard #213591

Foto's: Jozef BijnenFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19763, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook