Automobilist slaat met auto over de kop op Burgemeester Bechtweg Tilburg

Geplaatst op 11-02-2018 om 23:06
TILBURG – Een automobilist is zondagavond omstreeks 20:00 uur gewond geraakt na een ongeval op de Burgemeester Bechtweg in Tilburg. De automobilist reed richting de A58 op de Burgemeester Bechtweg toen het in een flauwe bocht mis ging. Mogelijk was het wegdek nog glad na de hevige hagelbui die net daarvoor plaats vond.

Gewond
De man raakte met zijn voertuig in een slip en verloor daardoor de macht over het voertuig, in de berm sloeg het voertuig enige malen over de kop. De automobilist raakte bij het ongeval gewond en is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Berger
Een bergingsbedrijf heeft het zwaar gehavende voertuig getakeld en afgevoerd.


Redactionele Foto's
Foto van Automobilist slaat met auto over de kop op Burgemeester Bechtweg Tilburg #213592 Foto van Automobilist slaat met auto over de kop op Burgemeester Bechtweg Tilburg #213593 Foto van Automobilist slaat met auto over de kop op Burgemeester Bechtweg Tilburg #213594

Foto's: Jack Brekelmans



Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19764, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!



Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook