Bestuurster scootmobiel gewond na aanrijding met auto op Effentweg

Geplaatst op 13-02-2018 om 12:32
OOSTERHOUT - Een bestuurster van een elektrische scootmobiel is dinsdag rond het middaguur aangereden door een automobiliste. De bestuurster van de auto kwam vanaf de Jan van Scorelstraat en zag de scootmobiel, die van rechts van de Effentweg kwam, over het hoofd. De vrouw in de scootmobiel kwam ten val en raakte gewond.

Gewond
Het slachtoffer is door het gealarmeerde ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken. Haar verwondingen lijken mee te vallen. Onbekend is of de vrouw mee naar het ziekenhuis moet.

Verklaringen
De politie heeft de verklaringen opgenomen van beide partijen. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen hadden ook nauwelijks zichtbare schade.


Redactionele Foto's
Foto van Bestuurster scootmobiel gewond na aanrijding met auto op Effentweg #213638 Foto van Bestuurster scootmobiel gewond na aanrijding met auto op Effentweg #213639 Foto van Bestuurster scootmobiel gewond na aanrijding met auto op Effentweg #213640 Foto van Bestuurster scootmobiel gewond na aanrijding met auto op Effentweg #213641 Foto van Bestuurster scootmobiel gewond na aanrijding met auto op Effentweg #213642

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19776, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook