Automobiliste gewond bij ongeval met beknelling op N284 bij Hapert

Geplaatst op 02-03-2018 om 12:27
HAPERT - Bij een ernstig ongeval op de N284 bij Hapert is vrijdagmorgen een automobiliste gewond geraakt. Rond 7.20 uur draaide een klein vrachtwagentje vanaf het Esso benzinestation de weg op richting Bladel terwijl dat op die plek niet is toegestaan. De vrouw kon het bakwagentje niet meer ontwijken en botste er met haar auto vol in de flank tegenaan.

Ze kwam daarbij bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Twee deuren werden uit de auto geknipt. Ze is daarna door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg.

Ongevalsanalisten van de politie zijn opgeroepen om alle sporen rond het ongeval in kaart te brengen. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Redactionele Foto's
Foto van Automobiliste gewond bij ongeval met beknelling op N284 bij Hapert #214312 Foto van Automobiliste gewond bij ongeval met beknelling op N284 bij Hapert #214313 Foto van Automobiliste gewond bij ongeval met beknelling op N284 bij Hapert #214314

Foto's: Berry van GaalFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19891, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook