Zoektocht brandweerduikers na vondst van fiets bij wak in Terheijden

Geplaatst op 02-03-2018 om 22:48
TERHEIJDEN - De brandweer rukte vrijdagavond rond 20.35 uur met veel voertuigen uit naar het Vlasweel in Terheijden. Mensen hadden in de vijver in het parkje een fiets zien liggen en in het ijs was een wak. Men vermoedde dat er weleens een persoon door het ijs kon zijn gezakt.

De brandweer ging op zoek en een duiker ging via het wak onder het ijs. Het een en ander trok nogal wat bekijks. Na een zoektocht van ongeveer een halfuur kwam de duiker weer boven; hij had niets aangetroffen in het water.

Een andere duiker ging naar het eilandje in de vijver en zocht hier nog even maar ook daar was niets te vinden. De brandweer ruimde daarna hun spullen op en keerde terug naar de kazerne.


Redactionele Foto's
Foto van Zoektocht brandweerduikers na vondst van fiets bij wak in Terheijden #214355 Foto van Zoektocht brandweerduikers na vondst van fiets bij wak in Terheijden #214356 Foto van Zoektocht brandweerduikers na vondst van fiets bij wak in Terheijden #214357

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19900, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook