Jongen (16) springt uit auto in Rucphen, bestuurder na wilde achtervolging aangehouden

Geplaatst op 02-03-2018 om 23:08
RUCPHEN - Op de Antwerpsestraatweg in Bergen op Zoom is vrijdagavond rond 19.25 uur door de politie een stopteken gegeven aan de bestuurder van een personenauto na een verkeersovertreding. De bestuurder negeerde het stopteken echter en ging er vandoor nadat hij een politieauto heeft geramd.

Een getuige weet de politie te vertellen dat hij de auto richting Tholen heeft zien rijden. Die informatie blijkt te kloppen. Omstreeks 19.50 uur wordt de verdachte auto leeg teruggevonden op de Poortweg in Tholen. Kort daarop wordt de bestuurder aangehouden op de Postweg. Het voertuig is in opdracht van de politie voor onderzoek veiliggesteld en weggetakeld door een bergingsbedrijf.

Kort voor de achtervolging, omstreeks 19.08 uur, komt bij de meldkamer een bericht binnen van een 16-jarige jongen uit Roosendaal. Hij vertelt tegen de centralist dat hij op de Langendijksestraat in Rucphen uit een auto is gesprongen. Hij zou eerder die avond in Roosendaal zijn ingestapt. Onduidelijk is wat er precies is voorgevallen tijdens de rit tussen Roosendaal en Rucphen. De jongen werd vrijdagavond nog door rechercheurs gehoord

De recherche doet onderzoek naar de toedracht van deze twee zaken. Ook wordt er onderzocht of er een verband is tussen het incident in Rucphen en het incident in Bergen op Zoom. Mogelijk zijn er nog andere verdachten bij betrokken. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Redactionele Foto
Foto van Jongen (16) springt uit auto in Rucphen, bestuurder na wilde achtervolging aangehouden #214358

Foto's: Christian TraetsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19901, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook