Twee fietsers gewond na aanrijding met auto in Breda

Geplaatst op 04-03-2018 om 10:08
BREDA – Op de kruising Markendaalseweg met de Waterstraat in Breda zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee fietsers gewond geraakt. Beide zijn met onbekende verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Traumahelikopter
Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend, de politie doet daar onderzoek naar. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

Tweede ongeval
Bij de afhandeling van het ongeval gebeurde een tweede ongeval. Een taxi en een personenauto komen met elkaar in botsing. Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Redactionele Foto's
Foto van Twee fietsers gewond na aanrijding met auto in Breda #214427 Foto van Twee fietsers gewond na aanrijding met auto in Breda #214428 Foto van Twee fietsers gewond na aanrijding met auto in Breda #214429 Foto van Twee fietsers gewond na aanrijding met auto in Breda #214430 Foto van Twee fietsers gewond na aanrijding met auto in Breda #214431 Foto van Twee fietsers gewond na aanrijding met auto in Breda #214432

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19910, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook