Verwarde vrouw dringt flat binnen en gooit spullen naar beneden in Tilburg

Geplaatst op 04-03-2018 om 11:18
TILBURG - Een verwarde vrouw heeft zondagochtend omstreeks 9.10 uur voor veel commotie gezorgd bij een flatgebouw aan de Sweelincklaan in Tilburg. De vrouw zag kans om door de toegangsdeur van het complex te komen waarna ze naar boven ging om vervolgens vanaf een etage diverse spullen van bewoners naar beneden te gooien.

Bewoners die op het tumult afkwamen hebben de verwarde vrouw in bedwang gehouden tot de politie arriveerde. De agenten hebben de vrouw geboeid,en haar naar beneden gebracht in afwachting van een ambulance. De vrouw kreeg een mondkapje op omdat ze herhaaldelijk naar de agenten spuugde.

Drie auto's die beneden onder de flat stonden zijn door de actie van de vrouw beschadigd, politieagenten hebben van de gedupeerde eigenaars een aangifte opgenomen. De vrouw, die mogelijk onder invloed van drugs was, is onder begeleiding van de politie met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Redactionele Foto's
Foto van Verwarde vrouw dringt flat binnen en gooit spullen naar beneden in Tilburg #214453 Foto van Verwarde vrouw dringt flat binnen en gooit spullen naar beneden in Tilburg #214454 Foto van Verwarde vrouw dringt flat binnen en gooit spullen naar beneden in Tilburg #214455 Foto van Verwarde vrouw dringt flat binnen en gooit spullen naar beneden in Tilburg #214456 Foto van Verwarde vrouw dringt flat binnen en gooit spullen naar beneden in Tilburg #214457 Foto van Verwarde vrouw dringt flat binnen en gooit spullen naar beneden in Tilburg #214458

Foto's: Jack BrekelmansFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19913, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook