Man (20) overleden na ongeval in Breda, auto uit water getakeld

Geplaatst op 04-03-2018 om 17:33
BREDA - Een 20-jarige man uit Breda is in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een ongeval vrijdagnacht in die stad. Toen kreeg de politie rond 3.50 uur een noodmelding dat er een auto vanaf de Markkade het met ijs bedekte water van de Mark in was gereden.

Meteen haastten zich verschillende politiemensen ter plaatse. Die zagen inderdaad de koplampen van een auto onder water schijnen. Ook zagen ze dat een jongeman (19) zelfstandig uit de auto naar de kant kwam. Toen die persoon aangaf dat er zich nog een tweede persoon (20) in de auto bevond, ging er direct een duiker van de brandweer het water in om die persoon te bevrijden.

Dat lukte na korte tijd. De toestand van die 20 jarige Bredanaar was op dat moment zorgwekkend. Hij werd nog overgebracht naar het ziekenhuis maar overleed daar dus aan de gevolgen van het ongeval. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval nog en heeft de auto zondagmiddag uit het water getakeld. Bij de berging van het voertuig werden duikers van het arrestatieteam ingezet..


Redactionele Foto's
Foto van Man (20) overleden na ongeval in Breda, auto uit water getakeld #214481 Foto van Man (20) overleden na ongeval in Breda, auto uit water getakeld #214482 Foto van Man (20) overleden na ongeval in Breda, auto uit water getakeld #214483 Foto van Man (20) overleden na ongeval in Breda, auto uit water getakeld #214484

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19918, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook