Automobilist rijdt door rood en schept drie fietsers in centrum Tilburg

Geplaatst op 04-03-2018 om 21:27
TILBURG - Een automobilist heeft vanavond even voor acht uur drie fietsers geschept. Dit gebeurde op de Schouwburgring ter hoogte van de Noordhoekring. Getuigen zagen het ongeval gebeuren en stopten onmiddellijk om eerste hulp te verlenen. Ook zagen deze getuigen hoe de automobilist door het rode licht reed waarna hij de drie dames schepte.

Alle drie de fietssters werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Twee van de dames raakten lichtgewond en liepen schaafwonden op; het derde slachtoffer liep zwaarder letsel op.

De fietsen van de dames werden bij de aanrijding flink beschadigd. Ook de auto liep schade op aan de voorkant maar kon zijn weg toch nog zelfstandig voortzetten. De politie onderzoekt het ongeval.


Redactionele Foto's
Foto van Automobilist rijdt door rood en schept drie fietsers in centrum Tilburg #214490 Foto van Automobilist rijdt door rood en schept drie fietsers in centrum Tilburg #214491 Foto van Automobilist rijdt door rood en schept drie fietsers in centrum Tilburg #214492 Foto van Automobilist rijdt door rood en schept drie fietsers in centrum Tilburg #214493

Foto's: Jules VorselaarsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19920, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook