Bestelbus gaat in vlammen op aan Pieter Langendijksingel Den Bosch

Geplaatst op 07-03-2018 om 10:04
DEN BOSCH - Aan de Pieter Langendijksingel in Den Bosch is in de nacht van dinsdag op woensdag een geparkeerde bestelbus in vlammen op gegaan. Rond tien over vier in de nacht kreeg de brandweer de melding van de autobrand aan de Pieter Langendijksingel in Den Bosch. Bij aankomst stond ter hoogte van de Poeldonkweg en de Campina fabriek een bestelbus volledig in brand.

De brandweer had de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de bestelbus geheel uitbrandde en door de brand verloren ging. De oorzaak van de brand is niet bekend, maar brandstichting word zeker niet uitgesloten. De politie heeft na de brand sporen veilig gesteld en deze in een plastic zak mee genomen voor nader onderzoek. Na de brand werd ook een burgernet bericht uitgezonden, waarin de politie vroeg om verdachte zaken die met de brand te maken zouden kunnen hebben te melden.

Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande auto afgevoerd. Eind vorig jaar gingen in de omgeving van de locatie waar afgelopen nacht de bestelbus in vlammen op ging diverse auto`s en bestelbusje van dakdekkers in vlammen op. Of de brand van afgelopen nacht daar iets mee te maken heeft en of deze auto ook van een dakdekker was is niet bekend. De politie heeft de brand in onderzoek.


Redactionele Foto's
Foto van Bestelbus gaat in vlammen op aan Pieter Langendijksingel Den Bosch #214613 Foto van Bestelbus gaat in vlammen op aan Pieter Langendijksingel Den Bosch #214614 Foto van Bestelbus gaat in vlammen op aan Pieter Langendijksingel Den Bosch #214615 Foto van Bestelbus gaat in vlammen op aan Pieter Langendijksingel Den Bosch #214616

Foto's: Bart MeestersFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19946, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook