Weer twee auto's door brand verwoest in Oss

Geplaatst op 08-03-2018 om 03:48
OSS - In Oss zijn in de nacht van woensdag op donderdag opnieuw twee auto's door brand verwoest. Rond 2.40 uur vatte op de Schapedreef in de wijk Ruwaard een Mini Cooper S vlam. Het vuur sloeg al snel over op een Ford Fiesta die ernaast stond geparkeerd.

Omdat die in dit deel van Oss het snelste ter plaatse kan zijn werd de brandweer van Heesch opgeroepen om de brand te blussen. De Hesche brandweerlieden wisten de vlammen snel te bedwingen maar konden niet voorkomen dat beide voertuigen door de brand werden verwoest. De Mini brandde helemaal uit en ook de Ford raakte zeer zwaar beschadigd.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie meldt in een verspreid Burgernet bericht onderzoek te doen en roept eventuele getuigen op verdachte zaken te melden. Os wordt de laatste tijd vaker getroffen door nachtelijke autobranden. In tweeënhalve week tijd gingen in totaal al tien auto's in vlammen op.


Redactionele Foto's
Foto van Weer twee auto's door brand verwoest in Oss #214674 Foto van Weer twee auto's door brand verwoest in Oss #214675 Foto van Weer twee auto's door brand verwoest in Oss #214676 Foto van Weer twee auto's door brand verwoest in Oss #214677 Foto van Weer twee auto's door brand verwoest in Oss #214678 Foto van Weer twee auto's door brand verwoest in Oss #214679 Foto van Weer twee auto's door brand verwoest in Oss #214680 Foto van Weer twee auto's door brand verwoest in Oss #214681

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19955, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook