Vrachtwagenchauffeur laat spoor van vernieling achter

Geplaatst op 08-03-2018 om 18:54
STEENBERGEN/WOUW – Een vrachtwagenchauffeur heeft donderdagmiddag een spoor van vernieling achtergelaten vanuit Wouw richting Steenbergen. De bestuurder had aan de Bergsestraat in Wouw twee paaltjes uit de grond gereden. Bij het laatste paaltje reed de chauffeur zijn dieseltank kapot. Vervolgens laat hij een spoor aan diesel achter.

Meegenomen door politie
Vanuit Wouw reed hij via Moerstraten naar Steenbergen. Daar reed hij over diverse bermen. Hij eindigde uiteindelijk in een doodlopende straat (Waterhoefke). De vrachtwagenchauffeur is meegenomen door de politie. Wat de precieze toedracht is van zijn rijgedrag is nog niet bekend.

Brandweer
Door de schade aan zijn tank liep er honderden liters diesel uit de tank. De brandweer heeft het lek gedicht. De vrachtwagen is weggetakeld.


Redactionele Foto's
Foto van Vrachtwagenchauffeur laat spoor van vernieling achter #214715 Foto van Vrachtwagenchauffeur laat spoor van vernieling achter #214716 Foto van Vrachtwagenchauffeur laat spoor van vernieling achter #214717 Foto van Vrachtwagenchauffeur laat spoor van vernieling achter #214718 Foto van Vrachtwagenchauffeur laat spoor van vernieling achter #214719 Foto van Vrachtwagenchauffeur laat spoor van vernieling achter #214720

Foto's: Christian TraetsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19961, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook