Man in kritieke toestand naar ziekenhuis na onwelwording in Breda

Geplaatst op 11-03-2018 om 20:00
BREDA – Een man is zondagmiddag in kritieke toestand met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De man fietser op zijn fiets op het fietspad op de Tilburgseweg toen hij volgens omstanders ter hoogte van de Heerbaan van zijn fiets viel. Meteen daarop werd door omstanders 112 gebeld.

Traumahelikopter
Hulpdiensten kwamen met twee ambulances en twee politie-eenheden ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd ter plaatse geroepen. Gezien de ernst van de verwondingen van de man werd niet meer gewacht op de traumahelikopter en werd besloten al richting het Elizabeth ziekenhuis in Tilburg te rijden.

Trauma-arts
Onder begeleiding van politie werd naar de parkeerplaats op de A58 bij Gilze gereden. Daar landde de traumahelikopter waarna een trauma-arts de ambulance in ging. Met spoed is het slachtoffer daarna naar het ziekenhuis vervoerd.


Redactionele Foto's
Foto van Man in kritieke toestand naar ziekenhuis na onwelwording in Breda #214829 Foto van Man in kritieke toestand naar ziekenhuis na onwelwording in Breda #214830 Foto van Man in kritieke toestand naar ziekenhuis na onwelwording in Breda #214831 Foto van Man in kritieke toestand naar ziekenhuis na onwelwording in Breda #214832 Foto van Man in kritieke toestand naar ziekenhuis na onwelwording in Breda #214833 Foto van Man in kritieke toestand naar ziekenhuis na onwelwording in Breda #214834

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19979, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook