Fietser overleden na aanrijding met lijnbus in Veldhoven

Geplaatst op 11-03-2018 om 21:33
VELDHOVEN - De fietser die zondagavond zwaargewond raakte bij een ongeval op de Kempenbaan in Veldhoven is afgelopen nacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De 49-jarige man werd rond 21.00 uur aangereden door een lijnbus toen hij op de kruising met de Provincialeweg overstak.

De politie, brandweer, ambulancedienst en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer moest ter plaatse worden gereanimeerd en is daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand was toen al zorgwekkend en de man overleed dus later die nacht aan zijn verwondingen.

De bus was met ongeveer tien passagiers onderweg naar Reusel. In de voorruit van de bus zit een grote ster maar zowel de chauffeur als zijn passagiers raakten niet gewond. Het ongeluk gebeurde op de busbaan, verkeer kan gewoon langs het ongeval passeren.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek. De bus was voorzien van een dashboardcamera. De beelden die daarmee zijn vastgelegd zullen waarschijnlijk worden meegenomen in het onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.


Redactionele Foto's
Foto van Fietser overleden na aanrijding met lijnbus in Veldhoven #214840 Foto van Fietser overleden na aanrijding met lijnbus in Veldhoven #214841 Foto van Fietser overleden na aanrijding met lijnbus in Veldhoven #214842 Foto van Fietser overleden na aanrijding met lijnbus in Veldhoven #214843 Foto van Fietser overleden na aanrijding met lijnbus in Veldhoven #214844 Foto van Fietser overleden na aanrijding met lijnbus in Veldhoven #214845 Foto van Fietser overleden na aanrijding met lijnbus in Veldhoven #214846 Foto van Fietser overleden na aanrijding met lijnbus in Veldhoven #214847

Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19981, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook