Twee gewonden bij ongeval met vier auto's in De Rips

Geplaatst op 12-03-2018 om 19:24
DE RIPS - Op de Burgemeester Nooijenlaan in De Rips is maandagmiddag kort na vijf uur een kop-staart botsing gebeurd. Daar waren vier auto's bij betrokken. Er werden drie ambulances, meerdere politie eenheden en first responders van de brandweer naar de plaats van het ongeval gestuurd.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk. Twee betrokkenen zijn met ambulances naar verschillende ziekenhuizen overgebracht. Wat ze voor verwondingen hadden is niet bekend.

De rijbanen werden tijdelijk afgesloten en het verkeer. Dat werd over het fietspad omgeleid. Drie voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd, de vierde kon zijn weg zelfstandig vervolgen.


Redactionele Foto's
Foto van Twee gewonden bij ongeval met vier auto's in De Rips #214901 Foto van Twee gewonden bij ongeval met vier auto's in De Rips #214902 Foto van Twee gewonden bij ongeval met vier auto's in De Rips #214903 Foto van Twee gewonden bij ongeval met vier auto's in De Rips #214904 Foto van Twee gewonden bij ongeval met vier auto's in De Rips #214905

Foto's: Harrie GrijseelsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19992, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook