Bijzonder vrachtwagentje belandt bovenop auto bij ongeval in Mill

Geplaatst op 13-03-2018 om 08:40
MILL - Op de Hertseweg in Mill is dinsdagmorgen een ongeval gebeurd. Rond 8.10 uur kwamen op de kruising met het Kattestraatje een auto en een bijzonder vrachtwagentje met elkaar in botsing.

Het vrachtwagentje, een klassieke Teijo kwam daarbij op twee wielen tegen de auto tot stilstand. Van de Finso Teijo werden volgens Wikipedia in de jaren '70 slechts 200 exemplaren gebouwd.

Beide bestuurders raakten bij het ongeval gewond. Ze werden met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Een voorrangsfout was vermoedelijk de oorzaak van het ongeval.


Redactionele Foto's
Foto van Bijzonder vrachtwagentje belandt bovenop auto bij ongeval in Mill #214919 Foto van Bijzonder vrachtwagentje belandt bovenop auto bij ongeval in Mill #214920 Foto van Bijzonder vrachtwagentje belandt bovenop auto bij ongeval in Mill #214921 Foto van Bijzonder vrachtwagentje belandt bovenop auto bij ongeval in Mill #214922

Foto's: Marco van den BroekFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_19994, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook