Gewapende overval op zonnestudio Rulstraat Oosterhout

Geplaatst op 13-03-2018 om 21:22
OOSTERHOUT – Een gewapende man heeft dinsdagavond zonnestudio SunVibe aan de Rulstraat in Oosterhout overvallen. De dader droeg bij binnenkomst een sjaal voor zijn gezicht en dreigde met een wapen. Hij is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

Zelfde dader
De dader staat goed op bewakingsbeelden die de zonnestudio heeft. Gezien zijn signalement, ongeveer 1,75 lang, slank postuur, kort donkerblond haar en een zwarte jas en spijkerbroek, kan niet uitgesloten worden dat het dezelfde dader is die enkele dagen geleden brillenzaak Loonen overviel.

Onderzoek
De politie doet onderzoek in de zonnestudio. Ook is een buurtonderzoek gestart zodat verklaringen van eventuele getuigen opgenomen kunnen worden.


Redactionele Foto's
Foto van Gewapende overval op zonnestudio Rulstraat Oosterhout #214948 Foto van Gewapende overval op zonnestudio Rulstraat Oosterhout #214949 Foto van Gewapende overval op zonnestudio Rulstraat Oosterhout #214950 Foto van Gewapende overval op zonnestudio Rulstraat Oosterhout #214951 Foto van Gewapende overval op zonnestudio Rulstraat Oosterhout #214952 Foto van Gewapende overval op zonnestudio Rulstraat Oosterhout #214953

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20000, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook