Scooterrijdster gewond bij aanrijding met auto in Oisterwijk

Geplaatst op 13-03-2018 om 21:34
OISTERWIJK – Op de kruising Belgiestraat met de Sprendlingenstraat in Oisterwijk vond dinsdagavond een ongeval plaats tussen een auto en een scooter. Een auto die reed over de Sprendlingenstraat sloeg af naar de Belgiestraat maar zag het meisje op de scooter over het hoofd. Volgens getuige was het een flinke klap.

Flinke verwondingen
Het meisje heeft flinke verwondingen aan haar been en aan haar hoofd. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Onderzoek
De scooter raakte zwaar beschadigd. De politie doet ter plaatse onderzoek en de Sprendlingenstraat is volledig afgesloten geweest.


Redactionele Foto's
Foto van Scooterrijdster gewond bij aanrijding met auto in Oisterwijk #214954 Foto van Scooterrijdster gewond bij aanrijding met auto in Oisterwijk #214955 Foto van Scooterrijdster gewond bij aanrijding met auto in Oisterwijk #214956 Foto van Scooterrijdster gewond bij aanrijding met auto in Oisterwijk #214957 Foto van Scooterrijdster gewond bij aanrijding met auto in Oisterwijk #214958 Foto van Scooterrijdster gewond bij aanrijding met auto in Oisterwijk #214959

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20001, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook