Flinke ravage bij ongeval onderaan afrit A2 bij Vught

Geplaatst op 02-04-2018 om 10:57
VUGHT - Een ongeval met twee voertuigen heeft maandagochtend voor een ravage gezorgd op de afrit van de A2 bij Vught. Het ongeval gebeurde rond 9.15 uur op de kruising met de Grote Gent en de Randweg. Een auto met aanhanger, die vanaf de Grote Gent de kruising over stak en de oprit van de A65 op wilde rijden, werd aan de zijkant geramd door een auto die vanaf de A2 kwam en de kruising overstak. Volgens omstanders zou deze auto door het rode verkeerslicht zijn gereden.

Door het ongeval ontstond een grote ravage. Een ambulance kwam ter plaatse voor de inzittenden van beide auto`s die bij het ongeval lichte verwondingen opliepen. De slachtoffers werden ter plaatse behandeld en doorverwezen naar de huisarts.

Omdat in eerste instantie de melding binnen kwam dat een van de auto`s in brand zou staan kwam ook de brandweer ter plaatse, hiervan bleek echter geen sprake. Beide voertuigen raakten bij het ongeval total loss. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgevoerd. Door het ongeval was een gedeelte van de kruiding afgesloten voor het verkeer.


Redactionele Foto's
Foto van Flinke ravage bij ongeval onderaan afrit A2 bij Vught #215757 Foto van Flinke ravage bij ongeval onderaan afrit A2 bij Vught #215758 Foto van Flinke ravage bij ongeval onderaan afrit A2 bij Vught #215759 Foto van Flinke ravage bij ongeval onderaan afrit A2 bij Vught #215760 Foto van Flinke ravage bij ongeval onderaan afrit A2 bij Vught #215761 Foto van Flinke ravage bij ongeval onderaan afrit A2 bij Vught #215762

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20147, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook