Omstanders redden man uit brandende auto na zwaar ongeval in Eindhoven

Geplaatst op 03-04-2018 om 00:19
EINDHOVEN - Bij een zwaar ongeval op de Genovevalaan in Eindhoven is maandagavond een automobilist gewond geraakt. De man raakte rond volgens een getuige rond 23.00 uur tijdens een inhaalactie van de weg en botste tegen een boom.

Zijn auto vloog daarna meteen in brand. De automobilist die hij inhaalde stopte meteen en wist het slachtoffer razendsnel uit het wrak te redden. De man is later door ambulancemedewerkers met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De toegesnelde brandweer bluste de brand. Het zwaar beschadigde wrak is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Waarom de automobilist tijdens de inhaalactie de controle over het stuur verloor is niet duidelijk. Inhalen is op deze weg overigens ├╝berhaupt niet toegestaan; het wegdek is voorzien van een dubbele doorgetrokken streep.


Redactionele Foto's
Foto van Omstanders redden man uit brandende auto na zwaar ongeval in Eindhoven #215789 Foto van Omstanders redden man uit brandende auto na zwaar ongeval in Eindhoven #215790 Foto van Omstanders redden man uit brandende auto na zwaar ongeval in Eindhoven #215791 Foto van Omstanders redden man uit brandende auto na zwaar ongeval in Eindhoven #215792 Foto van Omstanders redden man uit brandende auto na zwaar ongeval in Eindhoven #215793 Foto van Omstanders redden man uit brandende auto na zwaar ongeval in Eindhoven #215794 Foto van Omstanders redden man uit brandende auto na zwaar ongeval in Eindhoven #215795

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20154, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook