Traumahelikopter opgeroepen voor ernstig ongeval bij transportbedrijf in Roosendaal

Geplaatst op 03-04-2018 om 15:29
ROOSENDAAL - Bij een transportbedrijf aan de Veenen in Roosendaal is dinsdagmiddag een man gewond geraakt. Dit gebeurde bij werkzaamheden aan een vrachtwagen. Door nog onbekende oorzaak kantelde de cabine terug en kwam het slachtoffer bekneld te zitten.

Zijn collega's zouden snel in actie zijn gekomen en hebben hem uit zijn benaderde situatie gehaald. Vervolgens hebben zij hem gestabiliseerd tot de hulpdiensten ter plaatse waren. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

De man is vervolgens onder begeleiding van de trauma-arts met een ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De politie zal de arbeidsinspectie in kennis stellen en mogelijk zullen zij een onderzoek instellen naar de volledige toedracht van het ongeval.


Redactionele Foto's
Foto van Traumahelikopter opgeroepen voor ernstig ongeval bij transportbedrijf in Roosendaal #215813 Foto van Traumahelikopter opgeroepen voor ernstig ongeval bij transportbedrijf in Roosendaal #215814 Foto van Traumahelikopter opgeroepen voor ernstig ongeval bij transportbedrijf in Roosendaal #215815 Foto van Traumahelikopter opgeroepen voor ernstig ongeval bij transportbedrijf in Roosendaal #215816 Foto van Traumahelikopter opgeroepen voor ernstig ongeval bij transportbedrijf in Roosendaal #215817

Foto's: Christian TraetsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20158, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook