Osse vleesfraudeur Willy Selten overvallen in woning België

Geplaatst op 04-04-2018 om 10:47
DESSEL (B) - De Osse vleesfraudeur Willy Selten is afgelopen weekend overvallen in zijn huis in het Belgische Dessel. Tenminste vier overvallers drongen de vrijstaande woning aan het Groesgoor in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 2.30 uur en bedreigden Selten en zijn vrouw met vuurwapens. De overval ging er zeer gewelddadig aan toe.

De daders gingen er met onder meer een onbekend geldbedrag en de Mercedes van de vleesfraudeur vandoor. Die auto werd later teruggevonden in de buurt van Eindhoven. Daarom bestaat het vermoeden dat de daders uit Nederland afkomstig zijn.

Ossenaar Willy Selten werd in 2015 als vleeshandelaar veroordeeld voor fraude omdat hij goedkoper paardenvlees had verkocht als rundvlees. Hij werd veroordeeld tot 2,5 jaar celstraf en is na het uitzitten daarvan in Belgié gaan woning. Zijn bedrijf is failliet verklaard.


Redactionele Foto's
Foto van Osse vleesfraudeur Willy Selten overvallen in woning België #215836 Foto van Osse vleesfraudeur Willy Selten overvallen in woning België #215837 Foto van Osse vleesfraudeur Willy Selten overvallen in woning België #215838 Foto van Osse vleesfraudeur Willy Selten overvallen in woning België #215839 Foto van Osse vleesfraudeur Willy Selten overvallen in woning België #215840 Foto van Osse vleesfraudeur Willy Selten overvallen in woning België #215841

Foto's: Berry van GaalFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20162, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook