Grote politieactie tegen drugscriminelen in Den Bosch, Rosmalen en Noord-Nederland

Geplaatst op 04-04-2018 om 16:30
ROSMALEN - In totaal zo’n vijftig politiemensen zijn woensdagochtend in Brabant, Friesland en Drenthe begonnen met een grote actie tegen drugscriminaliteit. Onderzoek van het basisteam van de politie in Den Bosch leidde deze ochtend tot de ontmanteling van twee drugslabs.

In loodsen in het Friese Oude Bildtzijl en Nieuw Amsterdam in Drenthe troffen agenten grote drugslabs aan. Eentje in aanbouw en eentje volledig operationeel maar op dit moment niet actief. Ze werden door specialisten van de politie ontmanteld.

De politie hield op diverse plekken vijf verdachten aan. Zij zitten voorlopig vast. Ook woningen en loodsen in Den Bosch, Rosmalen en Oirschot maken deel uit van het onderzoek. Rechercheurs vonden inmiddels meerdere spullen die een directe relatie hebben met de productie van synthetische drugs.


Redactionele Foto's
Foto van Grote politieactie tegen drugscriminelen in Den Bosch, Rosmalen en Noord-Nederland #215842 Foto van Grote politieactie tegen drugscriminelen in Den Bosch, Rosmalen en Noord-Nederland #215843 Foto van Grote politieactie tegen drugscriminelen in Den Bosch, Rosmalen en Noord-Nederland #215844 Foto van Grote politieactie tegen drugscriminelen in Den Bosch, Rosmalen en Noord-Nederland #215845 Foto van Grote politieactie tegen drugscriminelen in Den Bosch, Rosmalen en Noord-Nederland #215846 Foto van Grote politieactie tegen drugscriminelen in Den Bosch, Rosmalen en Noord-Nederland #215847 Foto van Grote politieactie tegen drugscriminelen in Den Bosch, Rosmalen en Noord-Nederland #215848 Foto van Grote politieactie tegen drugscriminelen in Den Bosch, Rosmalen en Noord-Nederland #215849 Foto van Grote politieactie tegen drugscriminelen in Den Bosch, Rosmalen en Noord-Nederland #215850 Foto van Grote politieactie tegen drugscriminelen in Den Bosch, Rosmalen en Noord-Nederland #215851 Foto van Grote politieactie tegen drugscriminelen in Den Bosch, Rosmalen en Noord-Nederland #215852 Foto van Grote politieactie tegen drugscriminelen in Den Bosch, Rosmalen en Noord-Nederland #215853

Foto's: Bart MeestersFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20163, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook