Automobilist gewond bij zware crash op A67 bij Asten

Geplaatst op 08-04-2018 om 06:13
ASTEN - Bij een ongeval op de A67 tussen Eindhoven en Venlo is in de nacht van zaterdag op zondag een autoomobilist gewond geraakt. De man verloor rond 2.30 uur ter hoogte van parkeerplaats Het Gevlocht bij Asten de macht over het stuur en raakte van de weg.

Hij botste met zijn auto tegen een verkeersbord en tolde mogelijk meerdere keren met zijn auto over de kop door een sloot. Hij kwam uiteindelijk zo'n honderd meter verder ter hoogte van het tankstation op zijn kant in de sloot tot stilstand.

De man kwam daarbij met een arm bekneld te zitten onder zijn auto. Hij moest door de brandweer uit die benarde positie worden bevrijd en is daarna met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen en de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Hij zat alleen in de auto.


Redactionele Foto's
Foto van Automobilist gewond bij zware crash op A67 bij Asten #215950 Foto van Automobilist gewond bij zware crash op A67 bij Asten #215951 Foto van Automobilist gewond bij zware crash op A67 bij Asten #215952 Foto van Automobilist gewond bij zware crash op A67 bij Asten #215953

Foto's: Pim VerkoelenFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20186, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook