Gesprongen waterleiding zorgt voor problemen op Selissenwal in Boxtel

Geplaatst op 08-04-2018 om 22:11
BOXTEL - Een gesprongen waterleiding heft zondagavond voor problemen gezorgd op de Selissenwal in Boxtel. Een lantaarnpaal verzakte en dreigde om te vallen. Die is daarom uit voorzorg verwijderd. De straat ligt vol plassen en modder.

Volgens buurtbewoners is het al de derde keer in een paar maanden dat iets soortgelijks voorvalt. Waardoor de leiding zondagavond is gesprongen is niet duidelijk. Medewerkers van Brabant Water kwamen ter plaatse om de problemen op te lossen.

Bij omwonenden kwam tijdelijk geen water uit de kraan. Door Brabant Water werd op de hoek met de Sint Catharinastraat daarom een tap geplaatst waar men water kon halen. De reparatie van de waterleiding duurt waarschijnlijk nog tot middernacht.


Redactionele Foto's
Foto van Gesprongen waterleiding zorgt voor problemen op Selissenwal in Boxtel #215980 Foto van Gesprongen waterleiding zorgt voor problemen op Selissenwal in Boxtel #215981 Foto van Gesprongen waterleiding zorgt voor problemen op Selissenwal in Boxtel #215982 Foto van Gesprongen waterleiding zorgt voor problemen op Selissenwal in Boxtel #215983

Foto's: Bart MeestersFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20191, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook