Rieten dak van vrijstaande woning Teeffelen vat vlam

Geplaatst op 09-04-2018 om 05:28
TEEFFELEN - In een grote vrijstaande woning aan de Pastoor van Weerdtstraat in Teeffelen heeft in de nacht van zondag op maandag brand gewoed. Het vuur werd rond 4.10 uur ontdekt en bij de brandweer gemeld. Het rieten dak van de woning bleek vlam te hebben gevat, waarschijnlijk vanaf de buitenzijde.

Omwonenden schoten de bewoner meteen met tuinslangen te hulp om de brand te bestrijden. Zodra die ter plaatse was is dat overgenomen door de brandweer. Een deel van het rieten dak moest worden gesloopt om de brand goed te kunnen blussen. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Een blusvoertuig en watertankwagen werden opgeroepen, later zijn ook nog een ademluchtcontainer en verzorgingsunit opgeroepen. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Er raakte niemand gewond.


Redactionele Foto's
Foto van Rieten dak van vrijstaande woning Teeffelen vat vlam #215984 Foto van Rieten dak van vrijstaande woning Teeffelen vat vlam #215985 Foto van Rieten dak van vrijstaande woning Teeffelen vat vlam #215986 Foto van Rieten dak van vrijstaande woning Teeffelen vat vlam #215987 Foto van Rieten dak van vrijstaande woning Teeffelen vat vlam #215988 Foto van Rieten dak van vrijstaande woning Teeffelen vat vlam #215989 Foto van Rieten dak van vrijstaande woning Teeffelen vat vlam #215990 Foto van Rieten dak van vrijstaande woning Teeffelen vat vlam #215991

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20192, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook