Man en vrouw spoorloos na ongeval op Verlengde Heistraat bij Breda

Geplaatst op 10-04-2018 om 07:23
BREDA - Op de Verlengde Heistraat in Breda is maandagavond laat een ongeval gebeurd. Een auto raakte rond 23.10 uur van de weg en kwam tegen een aantal bomen tot stilstand. De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en twee ambulances kwam ook de brandweer ter plaatse.

Toen de hulpdiensten bij het ongeval in het buitengebied tussen Breda en Galder arriveerden troffen ze echter niemand meer in de auto aan. Volgens een getuige zouden er een man en vrouw in de auto hebben gezeten maar die waren inmiddels spoorloos verdwenen. De bestuurder van de auto kon toch wel eens makkelijk te achterhalen zijn. Brandweerlieden vonden in de auto namelijk een half rijbewijs.

De auto is door een berger tussen de bomen uit gehaald en afgevoerd. Om dat wat makkelijker te maken zaagde de brandweer wat takken weg. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Wekend. Wellicht kan de bestuurder daar wat meer duidelijkheid over verschaffen als die wordt achterhaald.


Redactionele Foto's
Foto van Man en vrouw spoorloos na ongeval op Verlengde Heistraat bij Breda #216054 Foto van Man en vrouw spoorloos na ongeval op Verlengde Heistraat bij Breda #216055 Foto van Man en vrouw spoorloos na ongeval op Verlengde Heistraat bij Breda #216056 Foto van Man en vrouw spoorloos na ongeval op Verlengde Heistraat bij Breda #216057

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20204, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook