Aan lantaarnpaal vastgebonden hond bijt 8-jarig meisje in gezicht in Eindhoven

Geplaatst op 11-04-2018 om 10:42
EINDHOVEN - Een 8-jarig meisje is dinsdagmiddag rond 16.30 uur op het Dirigentplein in Eindhoven gebeten door een hond. De dobermann was door zijn baas bij het winkelcentrum eventjes vastgebonden aan een lantaarnpaal achtergelaten. Het slachtoffertje had bij de supermarkt een blikje drinken gekocht dat ze per ongeluk uit haar handen liet vallen. Toen ze het blikje -vlakbij de hond- op wilde rapen beet die haar in het gezicht. Hierbij liep ze een bijtwond aan haar neus op.

Medewerkers van de supermarkt verleenden eerste hulp aan het 8-jarige meisje. Daarna is ze voor alle zekerheid naar de huisartsenpost maar kon al snel weer naar huis. De inmiddels gewaarschuwde politie had ook moeite met de hond. De dobermann reageerde ook agressief naar de agenten toe. Hierop besloot de politie de hond in beslag te nemen. De eigenaar van de hond heeft zich inmiddels bij de politie gemeld. Hij zal later worden gehoord over het incident.


Redactionele Foto
Foto van Aan lantaarnpaal vastgebonden hond bijt 8-jarig meisje in gezicht in Eindhoven #216084

Foto's: Arno van der LindenFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20210, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook